16.10.2024 - Safir Şehir Portalı & Firma Rehberi Teması

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu, Depremzede Malatyalılara Destek Vermeye Devam Ediyor

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu, Depremzede Malatyalılara Destek Vermeye Devam Ediyor

MHP Milletvekili Fendoğlu, Depremzede Malatyalılara Destek Vermeye Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, depremden etkilenen vatandaşlara yönelik destek çalışmalarını sürdürüyor. Fendoğlu, beraberindeki MHP MYK Üyesi Koray Nügü, Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt, MHP İlçe Başkanı Mehmet Altun ve İl Başkan Yardımcısı Adem Çiçek ile birlikte Darende ilçesindeki sekiz mahalleyi ziyaret ederek, depremzedelerin sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri paylaştı.

Balaban, Ilıca, Şendere, Mollauşağı, Gökçeören, Ozan, Çınar ve Yeşiltaş mahallelerinde yapılan ziyaretlerde, vatandaşların talepleri değerlendirildi ve halkın sorunları yerinde tespit edildi.

Fendoğlu, yaptığı açıklamada, deprem sonrası yürütülen çalışmaları değerlendirerek, Malatya’da depremin izlerinin silinmesi ve vatandaşlara kesintisiz hizmet ulaştırılması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Her mahalledeki talebi ayrı ayrı ele aldıklarını ve depremden etkilenen tüm vatandaşların yaralarına merhem olmak için çalıştıklarını vurguladı.

“Vatandaşımızı darda ve karda bırakmayız” diyen Fendoğlu, Malatya’da hizmetlerin aksatılmadan sürdürülmesi için gayret gösterdiklerini ve halkın yanında olduklarını ifade etti. Devlet ve hükümetin desteğiyle deprem sonrası normalleşme sürecinin başarıyla tamamlanacağına olan inancını dile getirdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ