Galaxy Note 7 Satışları Harika Gidiyormuş
Batarya problemi nedeniyle Samsung’un geri çektiği Galaxy Note 7 modeli, gelen bilgilere göre geri çekilmeden önce çok başarılı satış rakamları yakalamış.
15 Ağustos itibarıyla resmi olarak satışa çıkan Galaxy Note 7, bildiğiniz gibi daha sonra yaşanan batarya problemi nedeniyle geri çekilmişti.
2 Eylül itibarıyla Samsung‘un satışları durdurma kararı aldığı ve geri çektiği Galaxy Note 7, gelen bilgilere göre o tarihe kadar oldukça başarılı satış rakamları elde etmiş.
Galaxy Note 5’e oranla %25 daha iyiydi
BayStreet Research tarafından açıklanan bilgilere göre Galaxy Note 7, bir önceki model olan Galaxy Note 5‘e göre yıl bazında %25 oranında daha iyi satış rakamları elde etmiş.
Beklentiler Galaxy Note 7 batarya problemi yaşanmadan önce cihazın aynı Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinin yakaladığı başarıyı yakalayacağı yönündeymiş.
Yeni Galaxy Note 7 için tarih belli oldu
“Güvenli” Galaxy Note 7 modellerinin satışa çıkacağı tarih belli oldu. İlk olarak Güney Kore’de…
Şimdi tekrar “güvenli” etiketiyle satışa çıkmaya hazırlanan Galaxy Note 7, ilk olarak Güney Kore’den başlamak üzere yenilenmiş halleriyle tüm dünyada satın alınabilir olacak.
Bakalım yaşanan bu durumdan sonra şirket aynı başarıyı gösterebilecek mi
:: Sizce Galaxy Note 7 tekrar aynı başarıyı yakalayabilir mi?
SDN – ShiftDelete.Net
KAYNAK : http://shiftdelete.net/galaxy-note-7-satislari-harika-gidiyormus-75425
Bu haberler de ilginizi çekebilir
Boyraz’dan MTSO’ya çağrı: Kaynaklar esnafın iş yeri sorununa yönelmeli
Yeşilyurt İlçe Nüfus Müdürlüğü Pazar Günü Açık Olacak
Özalper Mahallesinde yollar sıcak asfaltla yenileniyor
Battalgazi yaz spor okulları 10 bin öğrenciye ulaştı
Malatya TSO Başkan Adayı Mahmut Boyraz Zafer Bayramı Mesajı Yayınladı
Malatya’da Fuhuş Operasyonu: İş Yeri Sahibi Tutuklandı
Malatya Siyaset haber portalında yerel ve ulusal siyaset gündemini, kamuoyunu ilgilendiren gelişmeleri objektif ilkeler doğrultusunda yayına hazırlamaktadır.