Google Pixel kamerası ile rekor kırdı!
Google tarafından bugün düzenlenen etkinlikte duyurusu gerçekleştirilen Google Pixel, kamerası ile en yeni nesil amiral gemi modellerinin önüne geçerek DxOMark rekorunu kırdı!
Google, bugün düzenlediği etkinlikte uzun süredir gündemden düşmeyen yeni Google Pixel ve Pixel XL akıllı telefon modellerini duyurdu. Her iki modelde sahip olduğu donanımı ile amiral gemi sınıfına dahil olurken Pixel, kamerası ile diğer rakiplerini zor durumda bırakacak gibi görünüyor.
Google Pixel tanıtıldı! İşte özellikler!
Zira Google Pixel, teknoloji dünyasında detaylı ve tarafsız bir şekilde gerçekleştiği makine, sensör ve lens testleri ile tanınan DxOMark‘tan bugüne kadar en yüksek puanı alan akıllı telefon olma ünvanına sahip.
Google Pixel XL duyuruldu! İşte özellikler! Google Pixel kamera testinden kaç puan aldı?
DxOMark tarafından yayınlanan rapora göre Google Pixel kamera testinden 89 puan alıyor. Bu sonuç Google Pixel’i en iyi kameraya sahip telefonlar listesinde ilk sıraya yerleştiriyor.
Google Pixel’in kamerası ile her koşulda çok iyi sonuçlara imza atmasının yanında, hızlı ve hassas odaklanma noktasında başarılı bir iş çıkardığına raporda özellikle değiniliyor.
12.3 megapiksel çözünürlüğünde f/2.0 diyafram aralığına sahip olan kameranın yer aldığı telefon 4K çözünürlükte 30, 1080p çözünürlükte ise 120 fps video kaydı yapabiliyor.
Google’ın akıllı telefonlarının kamera test sonuçlarını karşılaştırdığımızda ise Nexus 6P’nin liderliğini elinden alan iPhone 7, Pixel ile birlikte bayrağı tekrar Google’a vermek zorunda kaldı.
:: Google Pixel’in kamera konusunda gösterdiği başarı sizi heyecanlandırıyor mu?
SDN – ShiftDelete.Net
KAYNAK : http://shiftdelete.net/google-pixel-kamerasi-ile-rekor-kirdi-75804
Bu haberler de ilginizi çekebilir
Malatya’da 24 saatlik asayiş bilançosu: 16 bin 913 kişi sorgulandı
Çırmıhtı ve Gündüzbey’de Yerel Lezzetler ve Kültürel Miras Masaya Yatırıldı
MHP Milletvekili Fendoğlu: “Güçlü Kızılay, Güçlü Türkiye Demektir”
Eylül Ayı Malatya Havalimanı Yolcu Sayısı Açıklandı
Malatya Doğanşehir ilçesinde 46 kırsal konut için başlatılan projede gecikme yaşandı.
MTSO’dan Tahliye Uyarısı: “Konteyner Kent Esnafına Yıl Sonuna Kadar Süre Tanınmalı”
Yeşilyurt Millet Bahçesinde Kreş Protokolü İmzalandı
İhale Soruşturması Var; Peki İdari Denetimin Sonuçları Nerede?
Malatyada Dev Narkotik Operasyonu 3 Tutuklama
Malatya Siyaset haber portalında yerel ve ulusal siyaset gündemini, kamuoyunu ilgilendiren gelişmeleri objektif ilkeler doğrultusunda yayına hazırlamaktadır.
Güzel yazı olmuş
Sitenizin takipçisiyim haberlerinizi özellikle takip ediyorum
Güzel Haber , Elinize sağlık