Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fethi Gemuhluoğlu Semyozyumu düzenliyor
🔊 Haberi Dinle
(~2 dk)
DOSTLUĞUN SEMBOLÜNE VEFA
Malatya’nın önemli değerlerinden ve dostluk üzerine söylevleriyle bilinen gönül insanı Fethi Gemuhluoğlu, ölümünün 40. yıldönümü anısına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenecek sempozyumla anılacak.
Ramada Plaza Altın Kayısı Oteli’nde 7 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek sempozyum, saat 09.30’da düzenlenecek açılış programıyla başlayacak. Gemuhluoğlu ile ilgili bir belgeselin de gösterileceği açılış programının ardından Mahmut Bıyıklı’nın yöneteceği ilk oturum düzenlenecek. Ahmet Haluk Dursun, Ali Gemuhluoğlu ve Sadık Yalsızuçanlar’ın sunum yapacağı ilk oturumun ardından öğleden sonra saat 13.30’da Bünyamin Yılmaz’ın yönetiminde ikinci oturum gerçekleştirilecek. İkinci oturumda Şerif Aydemir, Mustafa Özçelik, Ebubekir Kurban ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yalçın Yılmaz; Fethi Gemuhluoğlu’nu anlatacaklar.
Saat 15.00’de başlayacak üçüncü ve son oturum ise Fatma Gülşen Koçak’ın yönetiminde ve Dr. Timuçin Çevikoğlu, Haluk Cömertoğlu, Meryem Aybike Sinan ile Prof. Dr. Hüseyin Algül’ün katılımlarıyla gerçekleştirilecek.
Program kapsamında ayrıca Fethi Gemuhluoğlu Fotoğraf Sergisi de açılacak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
Malatya’nın ihtiyacı kreş, Karademir’in siyasi vitrini değil
Malatya’nın ekonomik toparlanmasında MİAD için yeni dönem
Mahmut Boyrazdan Malatya için ortak akıl mesajı
Malatya’da Fuhuş Operasyonu: İş Yeri Sahibi Tutuklandı
Şire Pazarı’nın Gizli Şampiyonu Orcik İçin Tescil Çağrısı
Malatyalı Yüzücü Yüksel Önder Boğaziçi’ni Geçti
Genel Yayın Yönetmeni
Turgay Simavi
Malatya Siyaset haber portalında yerel ve ulusal siyaset gündemini, kamuoyunu ilgilendiren gelişmeleri objektif ilkeler doğrultusunda yayına hazırlamaktadır.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ
