fbpx
25.04.2024 - Malatya Siyaset Malatya Haberleri

1000 TL altı en iyi akıllı telefonlar

1000 TL altı en iyi akıllı telefonlar

Çok değil biraz eskilere gittiğimizde amiral gemisi dediğimiz üst segment modellerin ülkemize giriş fiyatlarının 2000 TL seviyesinde olduğunu rahatlıkla hatırlayabilirsiniz. Günümüzde artık üst seviye telefonların 3000 TL seviyesine hatta farklı seçeneklerle 4000 TL seviyesine bile ulaşabildiği görülüyor. Doğal olarak bu fiyatlar da pek çok tüketicinin cebini yakıyor.

Parasının hakkını sonuna kadar almak isteyen kullanıcılar için 1000 TL altı en iyi akıllı telefonlar sıralamızı sizler için yaptık.

1000 TL altı en iyi akıllı telefonlar 

Android ekosisteminde şu an alabileceğiniz en pahalı cihazda kullanılan işletim sistemi sürümü nedir? Haberi yayınladığımız 26 Ekim 2016 tarihinde Android 6.0 Marshmallow sürümünün kullanıldığını ve henüz güncelleme için net tarihlerin verilmediğini görüyoruz.

Yani Android 7.0 Nougat‘ın çıkıp, üzerine Android 7.1 Nougat güncellemesinin tanıtılmasının ardından, sizin pahalı seçeneklerinize güncellemenin henüz gelmemiş olması Android ekosisteminin en büyük sorunlarından.

1000 TL altı telefonlar artık çok daha yetenekli

1000 TL altı en iyi akıllı telefonlar listemizdeki modellerin Android One platformu üyesi olan General Mobile 4G ile gm 5 plus, Android 7.0 Nougat ve ondan sonra çıkacak güncellemeleri ilk olarak alıyorsunuz. Ayrıca referans Android arayüzü ile beraber hem hızlı hem de sorunsuz bir deneyim yaşıyorsunuz.

Teknik özelliklere baktığımızda artık 1000 TL altı akıllı telefonların 3 ya da fiyatı azaldıkça 2 GB RAM, depolama tarafında da 32 GB seviyelerine geldiğini görüyoruz. MicroSD kart desteğiniz de cabası. 

Metal kasa imkanları, 5 ile 5.5 inç arası Full HD ya da HD IPS ekranlar, 13 Megapiksel seviyesinde başarılı kameralar ve 8 çekirdekli yeni nesil 64 bit işlemcileri, artık 1000 TL altı segmentte rahatlıkla görebiliyoruz.

Yani artık iyi bir akıllı telefon almak için, illa 3000 TL vermeniz gerekmiyor. 

Dilerseniz sizler için hazırladığımız 1000 TL altı en iyi akıllı telefonlar liste videomuzu sizlerle paylaşalım. Telefonların incelemeleri ve teknik özelliklerini ise diğer sayfalarımızda görebilirsiniz.

İyi seyirler…

sonraki

KAYNAK :

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ