Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Yeni Malatyaspor’u ayağa kaldırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yıldırım, beraberinde ilçe belediye başkan adayları ve partili yöneticilerle birlikte Yeni Malatyaspor Tesislerini ziyaret ederek Başkan Adil Gevrek ve yönetimi ile bir araya geldi.

Ziyarette Yıldırım, şunları söyledi:

Ziyaretin Önemi

Bu ziyaret, Yeniden Refah Partisi’nin Yeni Malatyaspor’a verdiği önemi gösteriyor. Yıldırım’ın sözleri, parti olarak Yeni Malatyaspor’u ayağa kaldırmak için gerekli desteği sağlayacaklarına dair bir güvence veriyor.

Deprem sonrası Malatya’nın yeniden inşası sırasında Yeni Malatyaspor’un da önemli bir rol oynayacağı düşünülüyor. Kulübün yeniden ayağa kalkması, şehrin moral ve motivasyonunu da yükseltecektir.

Ziyaretin Tepkileri

Ziyaret, Yeni Malatyaspor taraftarları ve Malatyalılar tarafından olumlu karşılandı. Taraftarlar, Yeniden Refah Partisi’nin Yeni Malatyaspor’a verdiği destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Sonuç

Yeniden Refah Partisi’nin Yeni Malatyaspor’a verdiği destek, Malatya’nın yeniden inşası sürecinde önemli bir rol oynayabilir. Kulübün yeniden ayağa kalkması, şehrin moral ve motivasyonunu da yükselterek Malatya’nın tekrar eski günlerine dönmesine katkıda bulunacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir